Algemene informatie

Voor alle workshops geldt dat deze in overleg samengesteld worden. Lees ook over de voorbeeldprogramma's. Iedere workshop begin ik met een korte presentatie met praktische bouwtips. Ik neem altijd een gebouwde en werkende knikkerbaan mee, zodat de deelnemers direct knikkers kunnen laten rollen.

Prijzen zijn afhankelijk van materiaalkeuze, workshopduur, groepsgrootte en reisafstand. Mijn belangrijkste werkgebied is West-Overijssel, de Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en de Noord-Veluwe. Daarbuiten zal ik een vergoeding voor mijn reistijd vragen.

Wanneer een scholengroep, samenwerkingsverband van bibliotheken of bedrijf meerdere workshops op verschillende locaties wil afnemen maak ik graag een gecombineerde aanbieding.

Belangrijke Corona mededeling: ik hou mij aan alle geldende aanwijzingen van het RIVM. Ik vraag alle deelnemers om vóór de workshop hun handen te wassen of te desinfecteren. Ik zal dat zelf ook doen. Ik hou minimaal anderhalve meter afstand van alle deelnemers en vraag deelnemers ouder dan 12 jaar hetzelfde te doen. De opdrachtgever zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor de afgesproken groepsgrootte. Wanneer de regels voor samenkomsten een workshop verhinderen kunnen we zonder problemen een latere afspraak maken. Na de workshop worden alle gebruikte materialen schoongemaakt.

LEGO Masters